Prosimy o regularne sprawdzanie harmonogramów, ponieważ mogą ulec zmianie zajęcia lub sale.

Nauczyciel :

prof. dr hab. inż. Jerzy Pietkiewicz



Od 19-02-2018 do 23-02-2018

    Poniedziałek-piątek, Tydzień parzysty



Godz/Dzień19-02-201820-02-201821-02-201822-02-201823-02-2018
08:15-09:45------------------------------
10:00-11:30
s1D2;s1D1
A245
Hitż (wyk)
s2DK1(1);s2DK1(2);s2DK2(1);s2DK2(2);s2DK3(1);s2DK3(2)
A245
Pbż (wyk)
------------------
11:45-13:15
s1D2;s1D1
A245
Siddż (wyk)
s2DK1(1);s2DK1(2);s2DK2(1)
A142
Pbż (ćw)
------------------
13:30-15:00------
s2DK2(2);s2DK3(1);s2DK3(2)
A142
Pbż (ćw)
------------------
15:15-16:45------------------------------
17:00-18:30------------------------------
18:45-20:15------------------------------


Od 26-02-2018 do 02-03-2018

    Poniedziałek-piątek, Tydzień nieparzysty



Godz/Dzień26-02-201827-02-201828-02-201801-03-201802-03-2018
08:15-09:45------------------------------
10:00-11:30
s1D2;s1D1
A245
Hitż (wyk)
s2DK
A245
Pbż (wyk)
------------------
11:45-13:15
s1D2;s1D1
A245
Siddż (wyk)
s2DK
A142
Pbż (ćw)
------------------
13:30-15:00------
s2DK
A142
Pbż (ćw)
------------------
15:15-16:45------------------------------
17:00-18:30------------------------------
18:45-20:15------------------------------



Sobota-Niedziela


Legenda:

SkrótNazwa
HitżHigiena i toksykologia żywności
PbżPodstawy biotechnologii żywności
SiddżSurowce i dodatki do żywności