0

Poniedziałek 13-01-2025


Komunikaty:


Specjalność: s2D



s2D1us2D2u
Poniedziałek 13.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Wtorek 14.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Środa 15.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Czwartek 16.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Piątek 17.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:30-15:00-
-
-
-
-
-
15:15-16:45-
-
-
-
-
-
17:00-18:30-
-
-
-
-
-
18:45-20:15-
-
-
-
-
-
Sobota 18.01.2025
08:15-09:45R�ne
Legenda1
R�ne
R�ne
Legenda1
R�ne
10:00-11:30Aiojż (ćw)
mgr Katarzyna Zabłotna
D1
Aiojż (ćw)
mgr Katarzyna Zabłotna
D1
11:45-13:15Aiojż (ćw)
mgr Katarzyna Zabłotna
D1
Aiojż (ćw)
mgr Katarzyna Zabłotna
D1
13:45-15:15Pżidzep (lab)
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C322
Pżidzep (lab)
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C322
15:30-17:00Puk (ćw)
1h [x/-]
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C021 (Kuchnia)
Puk (ćw)
1h [x/-]
mgr inż. Kamila Ślusarczyk
C021 (Kuchnia)
17:15-18:45Pżidzep (wyk)
dr inż. Iwona Twarogowska-Wielesik
A36
Pżidzep (wyk)
dr inż. Iwona Twarogowska-Wielesik
A36
19:00-20:30-
-
-
-
-
-
Niedziela 19.01.2025
08:15-09:45-
-
-
-
-
-
10:00-11:30-
-
-
-
-
-
11:45-13:15-
-
-
-
-
-
13:45-15:15-
-
-
-
-
-
15:30-17:00-
-
-
-
-
-
17:15-18:45-
-
-
-
-
-
19:00-20:30-
-
-
-
-
-

Legenda:



Informacja 1h [x/-] lub 1h [-/x] oznacza, że zajęcią trwają w tym bloku 45 minut i zaplanowane są odpowiednio w pierwszej lub drugiej jego połowie.



N
P
jeżeli w bloku zajęć pojawią się dwa przedmioty, dolny wpis oznacza zajęcia w tygodniu parzystym

SkrótNazwa
JaJęzyk angielski*
AiojżAnaliza i ocena jakości żywności
PżidzepPracownia żywienia i dietetyki z elementami psychodietetyki
PukPodstawy usług kelnerskich*
Legenda1
PrzedmiotNauczycielSala
Jamgr Katarzyna Ben Abdallah A12
Jamgr Joanna KraskaD8